Λόγοι για να έρθετε

Οι εξοχικές κατοικίες βρίσκονται στο σύμπλεγμα των νήσων Αρκιών και συγκεκριμένα στο πανέμορφο νησί Μαράθι.

Η αμμώδης παραλία, η εξαιρετική κουζίνα και η ηρεμία που εξασφαλίζεται με τη διαμονή στις Κατοικίες Μαράθι, είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που εισπράττετε με την άφιξή σας εδώ.

 

Για ποιούς λόγους αξίζει να έρθετε στις κατοικίες μας στο Μαράθι;

  1. Όλες οι κατοικίες είναι πλήρως εξοπλισμένες – επιπλωμένες και έχουν ιδιωτικές βεράντες.
  2. Απίστευτη Θέα. Το συγκρότημα των τριών τουριστικών  κατοικιών βρίσκεται εντός του παραδοσιακού οικισμού Μαράθι στη Νήσο Μαράθι σε ένα οικόπεδο που εφάπτεται της παραλίας με θέα το νησιωτικό σύμπλεγμα των Αρκιών.
  3. Απόλυτη Ηρεμία-Χαλάρωση .Οι επισκέπτες έρχονται για την ηρεμία την απομόνωση, τη γαλήνη και φυσικά την πρωτόγονα όμορφη φύση
  4. Καταπληκτική Φιλοξενία.

Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν στις διακοπές τους να γευτούν την γαλήνη της φύσης, τα όμορφα νερά για κολύμπι, την αμμώδη παραλία για ηλιοθεραπεία, απομονωμένους χώρους για διάβασμα σε συνδυασμό με το καλό φαγητό σε ένα πολύ φιλόξενο χώρο.

Iδανικό για ζευγάρια, οικογένειες, καθώς και ομάδες που επιθυμούν τα απομονωμένα και αγνά μέρη για να ασκήσουν μεθόδους συγκέντρωσης,διαλογισμού, γιόγκας  για συγγραφείς που επιθυμούν τέτοια μέρη για να εμπνευστούν να γράψουν.